Ako odstrániť účet vodiča Uber?
1. Otvorte ovládač Uber.
2. Klepnite na ikonu trojriadkovej ponuky.
3. Klepnite na Pomoc.
4. Klepnite na Účet a platba.
5. Klepnite na položku Zmena nastavení účtu.
6. Klepnite na Chcem odstrániť svoj účet.
7. Na otázky odpovedzte zadaním „áno“ alebo „nie“.
8. Klepnutím prepnete príslušný prepínač.
9. Klepnite na Odoslať.
Keď odstránite účet vodiča Uber, akcia je nevratná a má za následok úplné odstránenie všetkého, čo je k účtu Uber pripojené. To zahŕňa váš účet jazdca a všetky kredity alebo body odmeny. Ak je to príliš drastické, môžete sa rozhodnúť deaktivovať účet vodiča a partnera, čo je akcia, ktorá má vplyv iba na účet vodiča. Táto príručka vás naučí, ako odstrániť a deaktivovať svoje účty ovládačov Uber pomocou webovej stránky a mobilnej aplikácie.
Metóda 1 z 2: používanie mobilnej aplikácie
- 1Otvorte ovládač uber. Táto ikona aplikácie vyzerá ako slovo „Uber“ v bielej farbe nad šípkou na čiernom pozadí, ktorú nájdete na jednej z vašich domovských obrazoviek, v zásuvke aplikácie alebo vyhľadávaním.
- 2Klepnite na ☰. Túto trojriadkovú ponuku uvidíte v ľavom hornom rohu obrazovky.
- 3Klepnite na položku Pomocník. Uvidíte to v spodnej časti ponuky v časti „Účet“.
- 4Klepnite na Účet a platba. Uvidíte to v druhom zoskupení tém pomoci v časti „Všetky témy“.
- 5Klepnite na položku Zmena nastavení účtu. Toto je zvyčajne druhý záznam v ponuke.
- 6Klepnite na Chcem odstrániť svoj účet. Nájdete to nižšie v časti „Vypnúť textové alebo e -mailové aktualizácie“.
- 7Na otázky odpovedzte zadaním „áno“ alebo „nie“. Ak odstránite svoj účet jazdca aj vodiča, odstránite tým celý svoj účet Uber vrátane všetkých bonusových odmien a kreditov. Ak na odstránenie účtu jazdca odpoviete „nie“, ale na konto vodiča „áno“, deaktivujete iba svoje konto vodiča, takže vám zostane aktívny účet jazdca.
- 8Klepnutím prepnete príslušný prepínač. Môžete si vybrať, že ste sa omylom prihlásili k jazde s Uberom, už nechcete používať účet vodiča a partnera, máte viac účtov alebo iný.
- Ak vyberiete možnosť „Iné“, budete musieť napísať vysvetlenie.
- 9Klepnite na položku Odoslať. Na toto môžete klepnúť iba vtedy, keď sú dokončené predchádzajúce kroky, napríklad výber účtu, ktorý chcete zrušiť, a príslušný dôvod.
- Na potvrdenie akcie môžete byť vyzvaní znova zadať heslo.
Metóda 2 z 2: používanie webovej stránky
- 1Prejdite na stránku pomoci uber, kde môžete odstrániť svoj účet, a prihlásiť sa. Na napísanie zákazníckej podpory a odstránenie alebo deaktiváciu účtu vodiča môžete použiť počítačový alebo mobilný prehliadač.
- 2Odpovedz na otázku. Podľa výziev zadajte Áno alebo Nie.
- Ak chcete deaktivovať svoj účet vodiča, ale aj naďalej používať svoj účet jazdca, odpoveď áno na prvú otázku a č za sekundu.
- Ak chcete odstrániť oba svoje vodiča a jazdca účtov, zadajte Nie na prvú otázku a Áno pre druhú otázku.
- Na tretiu otázku by ste mali odpovedať nie, pretože sa to netýka vašej situácie.
- Mali by ste byť prihlásení pomocou účtu, ktorý chcete odstrániť alebo deaktivovať. Pri štvrtej otázke zadajte svoj e -mail do textového poľa.
- Do piatej otázky zadajte Áno, že rozumiete tomu, čo znamená odstránenie účtu (ktoré je uvedené v úvode), aj keď sa rozhodnete deaktivovať svoj účet vodiča.
- Na poslednú otázku môžete napísať odpoveď, nie je to však povinné.
- 3Kliknite alebo klepnite na Odoslať. E -mailom dostanete potvrdenie, že žiadate o odstránenie/deaktiváciu svojho účtu.
- Na potvrdenie akcie sa môže zobraziť výzva na opätovné zadanie hesla.