Ako odstrániť kontakt v programe Messenger?

Posuňte svoje správy nadol a klepnite na kontakt
Posuňte svoje správy nadol a klepnite na kontakt, ktorý chcete odstrániť zo schránky.

Táto príručka vás naučí, ako nastaviť Messenger tak, aby ignoroval všetky správy od vybratého kontaktu. Ignorovanie používateľa odstráni vlákno konverzácie z vašej doručenej pošty a v budúcnosti z neho zablokuje všetky upozornenia na správy. Ignorovaní používatelia vám môžu naďalej odosielať správy, ale nezobrazia sa vo vašej doručenej pošte.

Metóda 1 z 2: na mobile

  1. 1
    V telefóne alebo tablete otvorte aplikáciu Messenger. Ikona Messengera vyzerá ako modrý balón s rečou a bielym bleskom. Nájdete ho na domovskej obrazovke alebo v ponuke Aplikácie.
    • Ak ešte nie ste prihlásení do aplikácie Messenger, zadajte svoju e -mailovú adresu alebo telefónne číslo a heslo, než budete pokračovať.
  2. 2
    Nájdite a klepnite na kontakt, ktorý chcete zablokovať. Posuňte svoje správy nadol a klepnite na kontakt, ktorý chcete odstrániť zo schránky. Otvorí sa vaša konverzácia s vybratým kontaktom.
    • Môžete tiež použiť panel Hľadať v hornej časti.
    • Ak Messenger otvorí konverzáciu s kontaktom, ktorý chcete zachovať, klepnite na tlačidlo vľavo hore a vráťte sa do zoznamu správ.
    • Ak svoje správy nevidíte, klepnite na kartu Domov. Vľavo dole to vyzerá ako malá ikona domu.
  3. 3
    V hornej časti klepnite na meno kontaktu. Meno vášho kontaktu je uvedené v hornej časti konverzácie. Klepnutím otvoríte svoje používateľské možnosti na novej stránke.
    • Ak používate Android, budete musieť klepnúť na ikonu „i“ vedľa mena kontaktu v pravom hornom rohu. Otvorí sa rovnaká ponuka.
  4. 4
    Posuňte zobrazenie nadol a klepnite na Ignorovať správy. Túto možnosť nájdete v spodnej časti ponuky používateľských možností. Týmto odstránite vybratý kontakt z doručenej pošty a v budúcnosti budete ignorovať všetky jeho správy.
    • Váš kontakt na Facebooku tým nebude zablokovaný, odstránený ani zrušený priateľský vzťah.
    • V novom kontextovom okne sa zobrazí výzva na potvrdenie vašej akcie.
  5. 5
    V kontextovom okne s potvrdením klepnite na Ignorovať správy. Potvrdíte tým svoju akciu, odstránite konverzáciu z doručenej pošty a zablokujete všetky upozornenia na správy od tohto používateľa.
    • V systéme Android sa na potvrdzovacom tlačidle zobrazí text IGNORE.
    • Konverzácia sa presunie do vašich žiadostí o správy.
    • Správy vášho kontaktu sa už nebudú zobrazovať vo vašej doručenej pošte.
Táto možnosť odstráni vybratý kontakt z vašej doručenej pošty
Táto možnosť odstráni vybratý kontakt z vašej doručenej pošty a bude ignorovať všetky jeho správy.

Metóda 2 z 2: na pracovnej ploche

  1. 1
    Otvorte messenger vo svojom internetovom prehliadači. Do panela s adresou napíšte www.messenger.com a stlačte Enteralebo Returnna klávesnici.
    • Ak nie ste automaticky prihlásení, prihláste sa pomocou svojej e -mailovej adresy alebo telefónneho čísla a hesla, než budete pokračovať.
  2. 2
    Na paneli správ kliknite na kontakt, ktorý chcete zablokovať. Panel správ obsahuje zoznam všetkých vašich konverzácií v ľavej časti stránky. Kliknutím na kontakt tu otvoríte svoju konverzáciu vpravo.
    • Tým sa tiež otvoria informácie o vašom kontakte v pravej časti stránky.
    • Môžete tiež použiť vyhľadávací panel v hornej časti panela správ. Na paneli vyhľadávania sa v ľavom hornom rohu zobrazuje text „Hľadať v programe Messenger “.
  3. 3
    Vpravo hore kliknite na ikonu vedľa mena kontaktu. Toto tlačidlo nájdete vedľa mena a obrázku kontaktu v pravom hornom rohu stránky. Otvorí sa rozbaľovacia ponuka.
  4. 4
    V rozbaľovacej ponuke vyberte položku Ignorovať správy. Táto možnosť odstráni vybratý kontakt z vašej doručenej pošty a bude ignorovať všetky jeho správy.
    • Váš kontakt na Facebooku tým nebude zablokovaný, odstránený ani zrušený priateľský vzťah.
    • V novom kontextovom okne sa zobrazí výzva na potvrdenie vašej akcie.
  5. 5
    V kontextovom okne s potvrdením kliknite na položku Ignorovať správy. Týmto sa potvrdí vaša akcia a vybraný používateľ sa odstráni zo schránky správ.
    • Konverzácia sa presunie do vašich filtrovaných správ.
    • Zo správ tohto kontaktu nebudete dostávať upozornenia a nebudú sa zobrazovať vo vašej doručenej pošte.
Súvisiace články
  1. Ako používať avatary pre sociálne médiá?
  2. Ako zabrániť druhým v uverejňovaní fotografií vášho dieťaťa na internete?
  3. Ako prepojiť účty sociálnych médií na flipboarde?
  4. Ako sa brániť?
  5. Ako odstrániť účet na uzle?
  6. Ako sa stať sociálnym sieťovým serverom?
FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail