Ako odstrániť zdieľaný priečinok z Dropboxu na iPhone alebo iPad?

1. Otvorte Dropbox.
2. Klepnite na šípku smerujúcu nadol.
3. Klepnite na Nastavenia zdieľaného priečinka.
4. Klepnite na Odstrániť z mojej schránky.
5. Potvrďte klepnutím na Odstrániť z mojej schránky.

Ako odstrániť zdieľaný priečinok z Dropboxu
Táto príručka vás naučí, ako odstrániť zdieľaný priečinok z Dropboxu, keď používate iPhone alebo iPad.

Táto príručka vás naučí, ako odstrániť zdieľaný priečinok z Dropboxu, keď používate iPhone alebo iPad.

Kroky

  1. 1
    Otvorte schránku na svojom iPhone alebo iPade. Je to modrá ikona otvoreného poľa, ktorá sa zvyčajne nachádza na domovskej obrazovke. Ak ešte nie ste prihlásení do svojho Dropboxu, prihláste sa teraz.
  2. 2
    Klepnite na šípku smerujúcu nadol vedľa zdieľaného priečinka. Možno ho budete musieť posunúť nadol.
  3. 3
    Klepnite na položku Nastavenia zdieľaného priečinka. Je v spodnej časti ponuky.
  4. 4
    Klepnite na položku Odstrániť z mojej schránky. Zobrazí sa potvrdzujúca správa. Táto správa obsahuje aj pokyny na opätovné pridanie priečinka v budúcnosti.
  5. 5
    Potvrďte klepnutím na položku Odstrániť z mojej schránky. Priečinok sa už vo vašom Dropboxe nezobrazuje.
    • Priečinok môžete znova pridať neskôr na stránke https://dropbox.com/share vo webovom prehliadači. Prihláste sa a pristupujte k priečinku podľa pokynov na obrazovke.
FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail