Ako odstrániť účet Weibo?
Existuje šanca, že zdieľanie nepopulárnej viery povzbudí Weiba, aby vám odstránil účet.
Sina Weibo nedovoľuje používateľom odstrániť svoje vlastné účty. Ak už svoj účet nechcete používať, môžete odstrániť všetky svoje príspevky a anonymizovať svoje osobné informácie.
- 1Nahraďte svoje osobné informácie nepravdivými informáciami. Aj keď nie je možné odstrániť váš účet, svoju identitu môžete chrániť zmenou svojho mena, adresy a mesta na niečo iné ako svoje. Postupujte takto:
- Prihláste sa do Weibo.
- Kliknite na ikonu ozubeného kolieska v pravom hornom rohu obrazovky.
- Kliknite na položku Nastavenia účtu.
- Kliknite na položku Upraviť vedľa položky, ktorú chcete upraviť.
- Nahraďte všetko slovami „Odstrániť môj účet“ alebo čo chcete.
- Uložte zmeny.
- 2Odstráňte svoje profilové obrázky. Pretože anonymizujete svoj profil, nebudete chcieť, aby vás niekto podľa vašich fotografií poznal.
Ak už svoj účet nechcete používať, môžete odstrániť všetky svoje príspevky a anonymizovať svoje osobné informácie. - 3Odstráňte všetky svoje príspevky. Ak sa chcete na Weibo úplne skryť, odstráňte všetko, čo ste kedy uverejnili, výberom možnosti „Odstrániť“ v každom zo svojich mikroblogov.
- 4Uverejnite niečo politické alebo kontroverzné (ale nie nezákonné). Weibo je známy tým, že odstraňuje účty za kontroverzné alebo za vyjadrovanie nepopulárnych názorov. Existuje šanca, že zdieľanie nepopulárnej viery povzbudí Weibo, aby vám odstránil účet. Urobte to na vlastné riziko.
- Pred zverejnením čohokoľvek na Weibo sa uistite, že ste sa dobre zoznámili so zákonmi a zvyklosťami vo vašej oblasti.
- Niektorí používatelia uvádzajú, že nahradenie vašej profilovej fotky politickou alebo kontroverznou správou môže viesť spoločnosť Weibo k zrušeniu vášho účtu.
Prečítajte si tiež: Ako používať synchronizáciu Timehop?