Ako resetovať nastavenia polohy a súkromia na iPhone?
1. Otvorte položku Nastavenia.
2. Klepnite na Všeobecné.
3. Klepnite na Obnoviť.
4. Klepnite na Obnoviť polohu a súkromie.
5. Zadajte prístupový kód.
6. Klepnite na Obnoviť nastavenia.
Ak nechcete obnoviť všetky svoje nastavenia polohy a ochrany osobných údajov, môžete sa dozvedieť, ako vypnúť služby určovania polohy na zariadení iPhone pre jednotlivé aplikácie.
Táto príručka vás naučí, ako resetovať všetky povolenia, ktoré aplikácie používajú na sledovanie polohy vášho zariadenia a poskytovanie služieb, ako je počasie a GPS. Keď obnovíte nastavenia polohy a ochrany osobných údajov, aplikácie nebudú môcť používať informácie o vašej polohe, pokiaľ im to nedovolíte.
- 1Otvorte nastavenia svojho iPhone. Ikona Nastavenia obsahuje sivé zuby a zvyčajne sa nachádza na jednej z vašich domovských obrazoviek alebo v priečinku s názvom „Pomôcky“.
- 2Klepnite na položku Všeobecné.
- 3Posuňte sa do spodnej časti obrazovky a klepnite na Obnoviť.
- 4Klepnite na položku Obnoviť polohu a súkromie.
- 5Zadajte prístupový kód.
- 6Klepnite na položku Obnoviť nastavenia. Po obnovení týchto nastavení budete musieť znova povoliť služby určovania polohy pre aplikácie, ktorým chcete povoliť zhromažďovanie údajov o vašej polohe.
- Ak nechcete obnoviť všetky svoje nastavenia polohy a ochrany osobných údajov, môžete sa dozvedieť, ako vypnúť služby určovania polohy na zariadení iPhone pre jednotlivé aplikácie.
Prečítajte si tiež: Ako nainštalovať Bluetooth?
Otázky a odpovede
- Moje Mapy iOS neposkytujú hlasové pokyny krok za krokom. Ako to opravím?V nastaveniach Máp skontrolujte, či je hlasitosť hlasu nastavená na Nízku, Strednú alebo Vysokú.