Ako zrušiť nahrávanie do schránky?
Táto príručka vás naučí, ako zrušiť nahrávanie do Dropboxu z počítača, telefónu alebo tabletu.
Táto príručka vás naučí, ako zrušiť nahrávanie do Dropboxu z počítača, telefónu alebo tabletu.
Metóda 1 z 3: Používanie systému Android
- 1Zavrite aplikáciu Dropbox. Ak ste začali nahrávať veľký súbor alebo priečinok a chcete ho zrušiť, začnite zatvorením Dropboxu. Obvykle to môžete urobiť stlačením tlačidla správcu úloh v pravom dolnom rohu obrazovky a potom potiahnutím Dropboxu doprava.
- 2Otvorte nastavenia svojho systému Android. Je to ikona v zásuvke aplikácie alebo na domovskej obrazovke.
- 3Posuňte zobrazenie nadol a klepnite na položku Aplikácie.
- 4Posuňte zobrazenie nadol a klepnite na Dropbox. Tým by sa mala otvoriť obrazovka s informáciami o aplikácii pre Dropbox.
- Ak nevidíte zoznam aplikácií, najskôr klepnite na Správca aplikácií alebo Správca aplikácií.
- 5Klepnite na položku Dropbox.
- 6Klepnite na Vymazať vyrovnávaciu pamäť. Tým sa zrušia všetky čakajúce nahrávania. Aplikáciu teraz môžete otvoriť bez obáv z reštartovania nahrávania.
Metóda 2 z 3: pomocou iphone alebo ipadu
- 1Otvorte nastavenia svojho iPhonu alebo iPadu. Je to ikona, ktorá sa bežne nachádza na ploche.
- Túto metódu použite, ak ste už začali nahrávať veľký súbor alebo priečinok do Dropboxu zo zariadenia iOS, ale chcete ho zrušiť.
- 2Klepnite na Mobilné alebo Mobilné. Ak používate zariadenie iba s Wi-Fi, môžete namiesto toho prejsť na krok 5.
- 3Posuňte prepínač mobilných dát do polohy. Mobilné dáta sú teraz zakázané.
- 4Stláčajte tlačidlo späť, kým sa nevrátite na obrazovku nastavení.
- 5Klepnite na položku Wi-Fi.
- 6Posuňte prepínač wi-fi do polohy. Vo vašom zariadení sa vypne Wi-Fi. Tým sa zrušia všetky čakajúce nahrávania do Dropboxu.
Ak ste začali nahrávať veľký súbor alebo priečinok a chcete ho zrušiť, začnite zatvorením Dropboxu.
Metóda 3 z 3: Použitie dropbox.com v počítači
- 1Odovzdajte súbor alebo priečinok na dropbox.com. Ak ste začali nahrávať veľký súbor alebo priečinok do Dropboxu, zobrazí sa správa „Odosielanie (názov súboru)“.
- 2Kliknite na položku Zobraziť podrobnosti. Je to napravo od názvu súboru v správe „Odovzdávanie (názov súboru)“. Zobrazí sa vyskakovacie okno.
- 3Kliknite na tlačidlo X. Nachádza sa nad tlačidlom „Skryť“ v pravom dolnom rohu kontextového okna. Tým sa zrušia vaše čakajúce nahrávania do Dropboxu.
Prečítajte si tiež: Ako byť roztomilá bez ohľadu na to, koľko máte rokov?