Ako nastaviť synchronizáciu údajov pripomenutia ďaleko dozadu na iPhone?

1. Otvorte Nastavenia.
2. Klepnite na Pripomienky.
3. Klepnite na Synchronizovať.
4. Vyberte časový rámec.

Vyberte možnosť „Všetky pripomenutia“
Ak chcete zahrnúť všetky údaje pripomenutí z histórie každého prepojeného online účtu, vyberte možnosť „Všetky pripomenutia“.

Táto príručka vás naučí, ako sa rozhodnúť, ako ďaleko v minulosti bude aplikácia Pripomienky vášho iPhone vyzerať pri synchronizácii údajov z online účtov, ktoré ste s aplikáciou prepojili.

Kroky

  1. 1
    Otvorte nastavenia svojho iPhone. Je to sivá ikona obsahujúca ozubené kolieska na domovskej obrazovke.
  2. 2
    Posuňte zobrazenie nadol a klepnite na Pripomienky. Je to v piatej sekcii.
  3. 3
    Klepnite na položku Synchronizovať. Je to druhá možnosť v ponuke.
  4. 4
    Vyberte časový rámec. Váš výber bude určovať, ako dlho v minulosti bude aplikácia Pripomienky vyzerať pri synchronizácii údajov z vašich prepojených online účtov, ako je napríklad Outlook alebo iCloud.
    • Možnosti zahŕňajú pripomenutia z: „2 týždne späť“; „1 mesiac späť“; „3 mesiace späť“; alebo „6 mesiacov späť“.
    • Pripomienky, ktoré sú staršie ako zvolený časový rámec, sa už v aplikácii nebudú zobrazovať.
    • Ak chcete zahrnúť všetky údaje pripomenutí z histórie každého prepojeného online účtu, vyberte možnosť „Všetky pripomenutia“.
FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail