Ako vymazať všetky údaje v systéme Android?

1. Otvorte Nastavenia.
2. Klepnite na Zálohovať a resetovať.
3. Klepnite na Obnovenie továrenských nastavení.
4. Klepnite na Obnoviť zariadenie.
5. Zadajte svoj špendlík alebo vzor.
6. Klepnite na Vymazať všetko.

Aby sa údaje pri prenose údajov z môjho súčasného telefónu „nezdvojnásobili“
Mám resetovať tento telefón späť na výrobné nastavenia, aby sa údaje pri prenose údajov z môjho súčasného telefónu „nezdvojnásobili“?

Táto príručka vás naučí, ako natrvalo odstrániť všetky údaje zo systému Android obnovením továrenských nastavení.

Kroky

  1. 1
    Otvorte nastavenia svojho systému Android. Je to ikona v zásuvke aplikácie.
    • Nastavenia možno budete môcť otvoriť aj potiahnutím panela s upozorneniami v hornej časti obrazovky a klepnutím na ozubené koliesko.
  2. 2
    Posuňte zobrazenie nadol a klepnite na položku Zálohovať a obnoviť. Je to pod hlavičkou „Osobné“.
  3. 3
    Klepnite na Obnovenie továrenských nastavení. Je to posledná možnosť v ponuke. Zobrazí sa správa s oznámením, že natrvalo odstránite všetky svoje údaje.
  4. 4
    Klepnite na položku Obnoviť zariadenie. Nachádza sa v spodnej časti obrazovky (na niektorých zariadeniach sa môže zobrazovať nápis Obnoviť telefón).
  5. 5
    Zadajte pin alebo vzor na odomknutie. Zobrazí sa potvrdzovacie okno.
  6. 6
    Klepnutím na Vymazať všetko vymažete údaje. Pamätajte si, že toto nie je reverzibilné! Váš Android teraz vymaže všetky vaše údaje. Počas tohto procesu bude možno potrebné reštartovať.
    • Po vymazaní údajov budete vyzvaní, aby ste sa prihlásili pomocou svojho účtu Google a nakonfigurovali zariadenie ako nové.

Otázky a odpovede

  • Chcem používať telefón, ktorý som používal pred rokom. Mám resetovať tento telefón späť na výrobné nastavenia, aby sa údaje pri prenose údajov z môjho súčasného telefónu „nezdvojnásobili“?
    Nie, nebude sa zdvojnásobovať. Ak odosielate údaje, použite kábel USB a pripojte ho k počítaču. Pošlite tam všetky svoje údaje. Potom k novému telefónu pripojte kábel USB a preneste tam svoje údaje.
  • Pred odoslaním do servisného strediska som tvrdo resetoval svoj Lenovo a6000. Vrátili mi telefón do 5 alebo 10 minút. Môžu obnoviť moje osobné údaje do 5 alebo 10 minút?
    Nie. Po resetovaní zariadenia budú odstránené všetky vaše údaje. Nedajú sa obnoviť.

FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail