Ako zrušiť zdieľanie na Disku Google v iPhone alebo iPade?

Ktorú chcete odstrániť zo zdieľaného súboru alebo priečinka
Klepnite na osobu, ktorú chcete odstrániť zo zdieľaného súboru alebo priečinka.

Táto príručka vás naučí, ako zrušiť prístup ľubovoľného kontaktu k zdieľanému súboru alebo priečinku, ktoré vlastníte na Disku Google, pomocou zariadenia iPhone alebo iPad.

Kroky

  1. 1
    Otvorte aplikáciu Google Drive na svojom iPhone alebo iPade. Ikona jednotky vyzerá ako farebný trojuholník so zelenými, žltými a modrými okrajmi.
  2. 2
    Klepnite na ikonu troch vodorovných čiar. Toto tlačidlo sa nachádza v ľavom hornom rohu obrazovky. Otvorí sa váš navigačný panel na ľavej strane.
  3. 3
    V navigačnej ponuke klepnite na Môj disk. Táto možnosť je v hornej časti ľavého panela. Otvorí sa zoznam všetkých vašich uložených súborov a priečinkov.
  4. 4
    Prejdite nadol a nájdite priečinok alebo súbor, ktorého zdieľanie chcete zrušiť. Vaše priečinky a súbory sú zoskupené do dvoch samostatných kategórií pod hlavičkami „Priečinky“ a „Súbory“.
  5. 5
    Klepnite na ikonu troch bodiek vedľa zdieľaného priečinka alebo súboru. V spodnej časti obrazovky sa zobrazí ponuka.
  6. 6
    Posuňte prepínač zdieľania odkazov na. Keď je táto možnosť vypnutá, vybraný priečinok alebo súbor už nemožno zdieľať s inými ľuďmi prostredníctvom odkazu na adresu URL.
    • Kontakty, s ktorými ste už zdieľali tento súbor alebo priečinok, k nemu budú mať stále prístup, ale nebudú ho môcť zdieľať s inými ľuďmi prostredníctvom odkazu.
    Otvorte aplikáciu Google Drive na svojom iPhone alebo iPade
    Otvorte aplikáciu Google Drive na svojom iPhone alebo iPade.
  7. 7
    V ponuke klepnite na Pridať ľudí. Táto možnosť je v hornej časti rozbaľovacej ponuky. Umožní vám to zrušiť prístup vašim kontaktom k tomuto súboru alebo priečinku.
  8. 8
    Posuňte zobrazenie nadol na sekciu „Kto má prístup“. Tento nadpis je v spodnej časti stránky Pridať ľudí. Zobrazuje zoznam všetkých ľudí, ktorí majú prístup k tomuto súboru alebo priečinku.
  9. 9
    Klepnite na obrázok kontaktu pod nadpisom „Kto má prístup“. Tým sa otvorí úplný zoznam ľudí, ktorí majú prístup k vybratému súboru alebo priečinku.
  10. 10
    Klepnite na osobu, ktorú chcete odstrániť zo zdieľaného súboru alebo priečinka. Vaše možnosti sa zobrazia v spodnej časti obrazovky.
    • Ak chcete odstrániť viac ľudí, budete musieť odstrániť každú osobu jednotlivo.
  11. 11
    Vyberte položku Odstrániť prístup. Táto možnosť sa nachádza v spodnej časti rozbaľovacej ponuky. Vybraná osoba sa odstráni zo zoznamu. Táto osoba už nebude mať prístup k vybratému súboru alebo priečinku.
FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail