Ako vypnúť stream fotografií z iphone?

1. Otvorte položku Nastavenia.
2. Klepnite na položku Fotky a fotoaparát.
3. Vypnite Môj stream fotografií.

Fotografie nasnímané na vašom iPhone sa už nebudú automaticky nahrávať do ostatných zariadení
Fotografie nasnímané na vašom iPhone sa už nebudú automaticky nahrávať do ostatných zariadení.

Táto príručka vás naučí, ako vypnúť funkciu, ktorá automaticky odosiela obrázky nasnímané vašim iPhone do všetkých vašich zariadení, ktoré sú prihlásené do iCloud.

Kroky

  1. 1
    Otvorte nastavenia svojho iPhone. Toto je aplikácia, ktorej ikonou je sada sivých prevodových stupňov, ktorá sa zvyčajne nachádza na domovskej obrazovke.
  2. 2
    Klepnite na položku Fotky a fotoaparát. Nájdete to asi v polovici stránky.
  3. 3
    Posuňte tlačidlo vedľa položky Môj fotostream do polohy „vypnuté“. Po vypnutí zmení farbu na sivú. Fotografie nasnímané na vašom iPhone sa už nebudú automaticky nahrávať do ostatných zariadení. Odstránia sa tým aj fotografie uložené v programe Photo Stream z akéhokoľvek vášho zariadenia, kde nie je uložená tlačená kópia.
Súvisiace články
  1. Ako skontrolovať nosič iPhone?
  2. Ako obmedziť služby určovania polohy na zariadení iPhone?
  3. Ako povoliť dotykové ubytovanie na iPhone?
  4. Ako nastaviť obmedzenia fotografie na iPhone?
  5. Ako resetovať slovník klávesnice na iPhone?
  6. Ako zmeniť svoj plán úložiska iCloud z iPhone?
FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail