Ako sa odhlásiť z Viberu na PC alebo Mac?
Toto tlačidlo sa nachádza pod nadpisom „Deaktivovať Viber na ploche“ v ponuke Ochrana osobných údajov.
Táto príručka vás naučí, ako deaktivovať počítačový účet Viber na počítači bez toho, aby ste prišli o údaje o svojom účte alebo o konverzácie na mobilných zariadeniach.
Metóda 1 z 2: pomocou systému mac
- 1Otvorte na počítači viber. Ikona Viber vyzerá ako purpurová bublina s bielym headsetom pre telefón. Nájdete ho v priečinku Aplikácie.
- 2Vpravo hore kliknite na sivú ikonu ozubeného kolieska. Toto tlačidlo sa nachádza vedľa vášho profilového obrázku v pravom hornom rohu okna aplikácie. Otvorí sa rozbaľovacia ponuka.
- 3V rozbaľovacej ponuke kliknite na položku Nastavenia. V novom rozbaľovacom okne sa otvoria nastavenia vášho účtu.
- 4Kliknite na kartu Ochrana osobných údajov na ľavom paneli. Táto možnosť je uvedená vedľa ikony zámku na ľavej strane okna nastavení.
- 5Kliknite na fialové tlačidlo Deaktivovať. Toto tlačidlo sa nachádza pod nadpisom „Deaktivovať Viber na ploche“ v ponuke Ochrana osobných údajov. Svoje rozhodnutie budete musieť potvrdiť v novom kontextovom okne.
- Táto možnosť odstráni z počítača celú vašu históriu konverzácií a údaje aplikácií. Vaše informácie a konverzácie budú naďalej k dispozícii vo vašich mobilných zariadeniach.
- 6V kontextovom okne kliknite na položku Deaktivovať. Toto potvrdí vaše rozhodnutie a deaktivuje váš počítačový účet. Budete automaticky odhlásení z aplikácie vo svojom počítači.
Toto tlačidlo sa nachádza v ľavom hornom rohu okna aplikácie Viber.
Metóda 2 z 2: pomocou systému Windows
- 1Otvorte na počítači viber. Ikona Viber vyzerá ako purpurová bublina s bielym headsetom pre telefón. Nájdete ho v ponuke Štart.
- 2Kliknite na ikonu troch vodorovných čiar. Toto tlačidlo sa nachádza v ľavom hornom rohu okna aplikácie Viber. Otvorí sa rozbaľovacia ponuka.
- 3V rozbaľovacej ponuke kliknite na položku Nastavenia ochrany osobných údajov. Tým sa otvoria vaše nastavenia na pravej strane.
- 4Kliknite na fialové tlačidlo Deaktivovať. Toto tlačidlo sa nachádza v spodnej časti vašich nastavení ochrany osobných údajov. Svoje rozhodnutie budete musieť potvrdiť vo vyskakovacom okne.
- Táto možnosť odstráni z vášho počítača celú históriu konverzácií a údaje aplikácií. Vaše informácie a konverzácie budú naďalej k dispozícii vo vašich mobilných zariadeniach.
- 5V kontextovom okne kliknite na položku Deaktivovať. Toto potvrdí vašu akciu a deaktivuje váš počítačový účet. Budete automaticky odhlásení z aplikácie vo svojom počítači.
Prečítajte si tiež: Ako zablokovať niekoho z udalosti na Facebooku?