Ako deaktivovať PS3?
Spoločnosť Sony vám ponúka možnosti deaktivácie nákupov videa alebo hier vo vašom účte alebo vymazania účtu zo všetkých vašich zariadení naraz.
Herné konzoly Sony PlayStation 3 je možné deaktivovať pomocou XMB alebo počítača. Spoločnosť Sony vám ponúka možnosti deaktivácie nákupov videa alebo hier vo vašom účte alebo vymazania účtu zo všetkých vašich zariadení naraz. Vyberte metódu uvedenú nižšie a deaktivujte PS3.
Metóda 1 z 2: deaktivácia ps3 pomocou konzoly
- 1Zapnite ps3, ktorý chcete deaktivovať.
- 2Na paneli xross media (XMB) posuňte na ikonu siete Playstation. Do ponuky sa dostanete stlačením tlačidla X.
- 3Vyberte ikonu prihlásenia. Prihláste sa do svojho účtu Sony Entertainment. Toto je účet, ktorý používate na nákup hier.
- 4V ponuke prihlásenia zvýraznite „správu účtu“ a stlačte X.
- 5Posúvajte sa, kým sa nezobrazí „aktivácia systému“, a stlačte kláves X.
- 6Vyberte systém ps3 uvedený v tejto ponuke. Ak máte aktivovaných niekoľko systémov PS3, môže existovať viac ako 1 PS3, preto sa uistite, že máte ten pravý. Vyberte ho stlačením X.
- 7Vyberte aktiváciu herného alebo video systému.
- 8Stlačte „deaktivovať systém“ a potom stlačte tlačidlo X.
- 9Vráťte sa k hre alebo videu a úplne deaktivujte systém pre obe použitia. Kliknite naň a znova kliknite na „Deaktivovať systém“. Z vášho účtu Sony Network Network by ste nemali mať prístup k hrám alebo videám.
Zapnite ps3, ktorý chcete deaktivovať.
Metóda 2 z 2: deaktivácia všetkých konzol PS v počítači
- 1Choďte do počítača. Otvorte webový prehliadač.
- 2Prejdite na nasledujúcu adresu URL: https://account.sonyentertainmentnetwork.com/login.action.
- 3Prihláste sa pomocou svojho sieťového účtu sony.
- 4Kliknite na kartu účtu v hornej časti stránky.
- 5V zozname možností v ľavom stĺpci účtu vyberte položku „Médiá a zariadenia“.
- 6Zvýraznite možnosť hry umiestnením kurzora myši nad pole.
- 7Kliknite na „deaktivovať všetko “. Potvrďte, že chcete deaktivovať všetky zariadenia vo svojom účte.
- Majte na pamäti, že táto funkcia má svoje obmedzenia. Deaktivovať všetky systémy môžete iba každých 6 mesiacov.
- Na získanie prístupu k vašim stiahnutým hrám budete musieť znova aktivovať systém. Hry môžete zdieľať až s 5 zariadeniami PlayStation, ktoré sú zaregistrované k vášmu účtu.
- Ak chcete deaktivovať jeden PS3, musíte zavolať na zákaznícku linku Sony Entertainment Network na čísle 1-855-999-7669.
- 8Deaktiváciu zopakujte v rámci možností videa, hudby a komiksu.
Prečítajte si tiež: Ako pripojiť PS4 k notebooku?