Ako zrušiť zdieľanie priečinka na Disku Google v iPhone alebo iPade?

1. Otvorte Disk Google.
2. Klepnite na ⋯ vedľa zdieľaného priečinka.
3. Klepnite na ⓘ vedľa názvu priečinka.
4. Klepnite na Zdieľanie odkazov je ZAPNUTÉ.
5. Klepnite na Vypnúť zdieľanie odkazov.
6. Klepnite na všetkých nižšie uvedených používateľov.
7. Klepnite na Odstrániť tohto používateľa.

V priečinku sa zobrazí biela ikona osoby
Ak je priečinok zdieľaný, v priečinku sa zobrazí biela ikona osoby.

Táto príručka vás naučí, ako zrušiť zdieľanie priečinka v aplikácii Disk Google pre iPhone a iPad.

Kroky

  1. 1
    Otvorte disk Google. Je to aplikácia s ikonou, ktorá pripomína zelený, žltý a modrý trojuholník, ktorá sa zvyčajne nachádza na domovskej obrazovke.
  2. 2
    Klepnite na ⋯. Nachádza sa oproti priečinku, ktorého zdieľanie chcete zrušiť. V spodnej časti obrazovky sa otvorí rozbaľovacia ponuka.
    • Ak je priečinok zdieľaný, v priečinku sa zobrazí biela ikona osoby.
  3. 3
    Klepnite na. Je to kruhová ikona s malým písmenom „i“, ktorá sa nachádza napravo od názvu priečinka. Tým sa otvorí stránka s ďalšími informáciami.
  4. 4
    Klepnite na položku Zdieľanie odkazov je zapnuté. Je to prvá možnosť vedľa ikony zeleného reťazca.
    • Ak je pri tejto možnosti uvedené „Zdieľanie odkazov je vypnuté“, môžete tento krok preskočiť.
    Tento postup zopakujte pre všetkých ostatných používateľov
    Tento postup zopakujte pre všetkých ostatných používateľov, s ktorými je priečinok zdieľaný (okrem vás).
  5. 5
    Klepnite na Vypnúť zdieľanie odkazov. Týmto sa zmení zdieľanie odkazov pre priečinok.
    • Len preto, že zdieľanie Link je teraz vypnutý však nebude znamenať zložku a jej obsah sú už zdieľané s inými ľuďmi. Naďalej budete musieť odstrániť všetkých konkrétnych používateľov, s ktorými je priečinok zdieľaný.
  6. 6
    Klepnite na všetkých používateľov uvedených nižšie. Klepnutím vyberte ľubovoľných používateľov uvedených pod nadpisom „Kto má prístup“. V spodnej časti obrazovky sa otvorí malé vyskakovacie okno.
  7. 7
    Klepnite na položku Odstrániť tohto používateľa. Je to posledná možnosť v spodnej časti obrazovky. Týmto sa používateľ odstráni zo zdieľaného priečinka a už k nemu nebude mať prístup.
    • Tento postup zopakujte pre všetkých ostatných používateľov, s ktorými je priečinok zdieľaný (okrem vás).
FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail