Ako zistiť, či vás niekto zablokoval na tiktoku?

Zablokovali vás
Ak ste sledovali tohto používateľa a zablokovali vás, zmiznú z vášho zoznamu Nasledujúci.

Táto príručka vás naučí, ako zistiť, či vás niekto zablokoval na TikTok.

Metóda 1 z 3: kontrola nasledujúceho zoznamu

  1. 1
    Otvorte tiktok. Je to aplikácia s hudobnou notou vo vnútri. Obvykle ho nájdete na domovskej obrazovke alebo v zásuvke aplikácie (ak máte Android).
  2. 2
    Klepnite na ikonu profilu. Je to obrys osoby v pravom dolnom rohu obrazovky.
  3. 3
    Klepnite na Sledované. Zobrazí sa zoznam ľudí, ktorých sledujete.
  4. 4
    Vyhľadajte používateľa, o ktorom si myslíte, že vás zablokoval. Ak ste sledovali tohto používateľa a zablokovali vás, zmiznú z vášho zoznamu Nasledujúci.

Metóda 2 z 3: kontrola správ a komentárov

  1. 1
    Otvorte tiktok. Je to aplikácia s hudobnou notou vo vnútri. Obvykle ho nájdete na domovskej obrazovke alebo v zásuvke aplikácie (ak máte Android).
  2. 2
    Klepnite na ikonu upozornení. Je to hranatá bublina v spodnej časti obrazovky.
  3. 3
    Klepnite na komentár alebo zmienku o videu tohto používateľa. Môžete tiež klepnúť na ľubovoľné značky, ktoré pridal do svojich príspevkov. Ak si video nemôžete pozrieť, je možné, že ste boli zablokovaní. Skúste danú osobu nasledovať, aby ste to pre istotu zistili.
Ak ma používateľ zablokoval
Ak ma používateľ zablokoval, prečo sa mi zobrazí správa o načítaní, ktorú sa nepodarilo načítať?

Metóda 3 z 3: Snažte sa ich nasledovať

  1. 1
    Otvorte tiktok. Je to aplikácia s hudobnou notou vo vnútri. Obvykle ho nájdete na domovskej obrazovke alebo v zásuvke aplikácie (ak máte Android).
  2. 2
    Otvorte stránku objavovania. Má ikonu zemegule alebo lupy.
  3. 3
    Zadajte používateľské meno osoby a klepnite na kláves Hľadať. Zobrazí sa zoznam výsledkov.
  4. 4
    Klepnite na používateľské meno osoby. Ak ste zablokovaní, jeho účet skryje svoje životopisy a videá a zobrazí sa vám „Videá tejto osoby si nemôžete pozrieť kvôli nastaveniam ochrany osobných údajov používateľa“. To však nemusí znamenať, že ste zablokovaní, niektoré účty sú však skryté pre všetkých okrem niekoľkých ľudí.
  5. 5
    Klepnite na Sledovať. Ak ste schopní sledovať túto osobu (alebo môžete požiadať o sledovanie), neboli ste zablokovaní. Ak sa vám zobrazí správa „Tento účet nemôžete sledovať kvôli nastaveniam ochrany osobných údajov používateľov“, pravdepodobne vás tento používateľ zablokoval.

Otázky a odpovede

  • Prečo nemôžem zobraziť svoj účet v zozname fanúšikov niekoho, kým ho sledujem, ale vidím ho v nasledujúcom zozname?
    To znamená, že ste toho používateľa zablokovali. Nasledovaním ich odstránili zo svojho zoznamu blokov.
  • Čo to znamená „Nemôžete si prezerať videá tejto osoby z dôvodu jej nastavení ochrany osobných údajov používateľa“?
  • Ako môžem zrušiť odoslanie videa, ktoré som už odoslal osobe v Tik Tok?
    Videá nemôžete odosielať, ale môžete ich zo zariadenia odstrániť tak, že na chate klepnete a podržíte ho a potom vyberiete možnosť „Odstrániť“.
  • Ak sa mi páči video na TikTok, potom ho na rozdiel od neho a zablokovania tvorcu bude stále vedieť, že sa mi jeho video páčilo?
    Nie. Nebudú od vás dostávať žiadne upozornenia vrátane označení Páči sa mi alebo Komentáre.
  • Ako môžem odblokovať?
    Ak sa s nimi môžete stretnúť osobne, môžete ich požiadať, aby vás odblokovali, ale na konci dňa je na nich, aby sa rozhodli, kto si môže pozrieť ich obsah.
  • Prečo sa mi nemôže páčiť video alebo komentár bez toho, aby mi to nehovorilo, že nemôžem každý deň?
    Ak spamu lajkujete/komentujete/sledujete obsah, aplikácia po určitý čas obmedzí možnosti vášho účtu. Aby ste tomu zabránili, pridajte do svojho účtu telefónne číslo a e -mailovú adresu.
  • Nie som si istý, či ma niekto zablokoval alebo vymazal svoj účet. Keď sa pozriem na názov ich účtu, nevyskočí. Čo sa stalo?
    Ak ste v niekoho účte zablokovaní, stále sa bude zobrazovať vo výsledkoch vyhľadávania, len ho nemôžete sledovať. Ich účet bol pravdepodobne pozastavený alebo odstránený.
  • Ak niekoho zablokujem na TikToku, uvidí to?
    Nikto nie je upozornený, keď je niekto zablokovaný na TikTok. Nebudú si môcť prezerať váš profil, videá ani označenia páči sa mi.
  • Ak ma používateľ zablokoval, prečo sa mi zobrazí správa o načítaní, ktorú sa nepodarilo načítať?
    Ak sa pokúsite pozrieť video zablokovaného používateľa, video sa nenačíta. Tiež si nebudete môcť zobraziť ich profil alebo lajky.
FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail