Ako zastaviť nové požiadavky na jazdu počas jazdy v ovládači Uber?
Na iPhone sa môžete klepnutím na modrý pruh v hornej časti obrazovky vrátiť k ovládaču Uber.
Ak - po prijatí žiadosti o jazdu Uber alebo po vyzdvihnutí spolujazdca - zistíte, že si po tejto jazde chcete dať prestávku, namiesto zadávania ďalšej žiadosti o jazdu, môžete si nastaviť aplikáciu Uber Driver, aby ste na konci mohli prejsť do režimu offline. konkrétna jazda. Tento článok vysvetlí tento proces, aby ste sa po dokončení cesty nezobrazili online.
- 1Prepnite na ovládač uber, ak v súčasnosti používate navigáciu tretích strán. Na iPhone sa môžete klepnutím na modrý pruh v hornej časti obrazovky vrátiť k ovládaču Uber. V systéme Android prepnite aplikácie späť na Uber Driver.
- 2Klepnite na dolnú lištu, kde je uvedené vaše ETA. Tým sa otvorí dialógové okno Meno jazdca a ďalšie kroky.
- 3Klepnutím na tlačidlo so zoznamom sa dostanete k plánovaču cesty počas jazdy. Toto tlačidlo bude vyzerať ako kontrolný zoznam napravo od mena cestujúceho.
- 4Klepnite na veľké písmená „zastaviť nové žiadosti“. Toto kruhové tlačidlo sa nachádza v spodnej časti obrazovky a bude označené bielou rukou na červenom pozadí. Hneď pod tlačidlom sa zobrazí text „Zastaviť nové požiadavky“.
Ak absolútne potrebujete zrušiť jazdu, ktorá nie je daná (napríklad jazda zozadu), môžete tak urobiť. - 5Daj tomu chvíľku. Vypne vašu budúcu dostupnosť a zmení farbu tlačidla na sivú. Po oprave sa v ponuke zobrazí ďalší zoznam pod zoznamom Dropoff s textom „Žiadosti boli zastavené“.
- 6Zatvorte z ponuky. Klepnutím na hornú lištu alebo šípku rozbaľovacej ponuky môžete dokončiť zvyšok aktuálnej požiadavky na jazdu pre tohto jazdca.
- 7Pokračujte zvyšnými cestami. Dokončite všetky cesty, ktoré ste prijali, otvorené tak, že ich odhodíte.
- Ak absolútne potrebujete zrušiť jazdu, ktorá nie je daná (napríklad jazda zozadu), môžete tak urobiť. Uvedomte si však, že to ovplyvní štatistiku vašich hodnotení zrušenia.
- 8Ohodnoťte spolujazdca pomocou hviezdicovej stupnice a klepnite na tlačidlo „Hodnotiť jazdca“ s veľkým počtom písmen. Do pol sekundy budete offline, kým sa nebudete chcieť vrátiť online.
- Keď je táto možnosť vypnutá, nebudete dostávať žiadosti o jazdu back-to-back.
- Toto tlačidlo môže zachrániť život, ak musíte v mimoriadne uponáhľaných dňoch nabrať plyn alebo sa zastaviť na občerstvenie.
Prečítajte si tiež: Ako používať Uber s medzinárodným telefónom?